Over ons

Sterk in Samenwerking is één team

Sterk in Samenwerking Community
De Sterk in Samenwerking Community bestaat uit een groep van ruim 3000 professionals uit ongeveer 130 non-profit organisaties, overheid en bedrijfsleven. Wat ons bindt is de overtuiging dat we samen veel meer voor elkaar krijgen dan alleen. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen, kunnen we allemaal sneller, slimmer en efficiënter werken. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar juist ook met andere organisaties, sectoren of regio’s. Wil jij ook mee vooruit? Vraag dan snel een account aan!

Het Schakel Principe

De Sterk in Samenwerking community is opgezet volgens het Schakel Principe, waarin drie onderdelen essentieel zijn:

Gezamenlijke ambitie
Bij Sterk in Samenwerking zijn wij overtuigd van de kracht van samenwerking. Niet alleen binnen de eigen organisatie, maar vooral met andere organisaties, sectoren of regio’s. Samen kom je verder dan alleen!

Technologie
Technologie helpt ons om mensen met elkaar in contact te brengen. Daarom hebben we een online platform en app waarin mensen op basis van relevante onderwerpen (of samenwerkingskansen) elkaar kunnen vinden en met elkaar in contact kunnen komen.

Services
De Sterk in Samenwerking community is meer dan alleen een online platform. Onze communitybeheerders zijn bereikbaar en luisteren, vragen door en zijn echte verbinders. Ze zijn op de hoogte van wat er speelt in de community en brengen de juiste mensen met elkaar in contact, online maar zeker ook offline. Met regelmaat faciliteren wij live ontmoetingen of kennissessies. Door elkaar in de ogen te kunnen kijken en in gesprek te gaan met elkaar, kan er vertrouwen en échte verbinding ontstaan.

Het Schakel principe is een combinatie van Gezamenlijke ambitie, Technologie en Services

Maak kennis met

Franklin Schmetz

“Samenwerking tussen professionals van diverse organisaties stimuleren en faciliteren vanuit actuele thema’s is waar Sterk in Samenwerking voor staat. Of het nu gaat over de huidige arbeidsmarkt, vraagstukken rondom bedrijfsvoering of woonvoorziening; ik breng je graag in contact met organisaties waar deze thema’s ook spelen. Leren van elkaar en elkaars krachten bundelen, daar gaat het bij ons om. Kopje koffie doen?”

Sandra van Dijk

“Ik fungeer als de ogen en oren van de aangesloten organisaties. Ik hou in de gaten waar kansen liggen, expertise voor het oprapen ligt en inspiratie te halen is. Er is altijd wel iemand die met hetzelfde bezig is, waar je van kunt leren en met wie ik je in verbinding kan brengen.”